President PBCN visits the ADBA Nationals in Cullman (2015)

(16-10-2015) Onze voorzitter is weer terug uit de USA waar hij de Nationals in Cullman heeft bijgewoont. Het 2 daags event is ware happening waar de creme de la creme van honden uit heel America strijden voor diverse titels.
Judge voor dit weekend was niemand minder dan Rodger Scott, de man zit al sinds 1972 in de pitbulls en is waarschijnlijk 1 van de meest kundige judges die er op dit moment rondloopt in APBT wereld.
Zaterdag begon het met de Junior Handler Class. PBCN heeft voor dit onderdeel diverse t-shirts / sweatshirts en kids breakstick ter beschikking gesteld. Daarnaast was er de CHhampions of CHampions klasse, maar liefst 25 reuen en 18 teven stonden in deze klassen. Absolute tophonden! De dag werd afgesloten met de catagorie jonge honden. Daarnaast werd er de hele dag geweight pulled in een speciaal daarvoor ingerichte loods.
Op dag 2 was er een Top Dog Event met een deelnemers veld van maar liefst 25 honden. Tevens werden de volwassen honden gekeurd waaruit eindelijk ook de Best in Show en Best of Opposite uit voort kwam. En wederom werd er weer een hele stevig geweight pulled.
Al met al een geweldig weekend, goede organisatie, prachtige honden en hoop gezelliheid naast de ring – een aanrader!